Villanyszerelés:

Gyakran találkozunk elöregedett vezetékrendszerekel tevékenységünk során. A korábbi elvárások, és technológiák alapján kiépített villamoshálózatok jellemzően alumínium vezetékkel, továbbá lényegesen kevesebb fogyasztóra lettek méretezve. Az elöregedett vezetékek már nem alkalmasak biztonságosan arra, hogy a megnövekedett számú fogyasztókat, a ma már lényegesen nagyobb teljesítményű elektromos berendezéseket ki tudják szolgálni.

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy eljött az idő, mi vállaljuk:

- Családi házak, lakások, üzlethelyiségek teljeskörű villamoshálózati felújítását, javítását.

- Új világító berendezések, áramvételi helyek kiépítését, javítását.

- Meglévő villamoshálózati rendszerek felülvizsgálatát, tanácsadást.

Műszeres földkábel nyomvonal felderítés:

Bármilyen földmunkával járó tevékenység megkezdése előtt meg tudjuk állapítani legalább két méteres mélységig, hogy a megművelendő területen (alapozás, kerítés építés, más vezetékrendszer kiépítése, markológéppel végzett munka) fut-e korábban lefektetett földkábel. A kiskereskedelmi forgalomban kapható fémdetektorok nem képesek a földfelszín alatt két méteres mélységig átvizsgálni a területet. A földkábelek átvágása, megsértése nem csak és kizárólag anyagi veszteséget jelent, hanem életveszélyes!

Amennyiben Ön építene, és nem tisztázott, hogy a területen földkábel került-e elhelyezésre, mi vállaljuk:

- Speciális műszerrel annak felderítését, hogy a megművelni kívánt területen helyeztek-e el korábban földben futó vezetéket.

Műszeres vízvezeték csőtörés helyének megállapítása:

A vízvezeték meghibásodása során nem kell megvárnia, hogy szabad szemmel is látható legyen a víz kifolyásának helye. Műszeres vizsgálattal meg tudjuk pontosan állapítani, hogy a vízvezeték hol sérült meg, legyen az akár falban, akár a föld mélyén. Segítségünkkel időt, pénzt takaríthat meg, hiszen nem szükséges sem a falazatot több méter hosszan megbontani, sem a vezeték körülbelüli helyén több méter hosszan ásni.

Amennyiben Önnél megsérült vízvezeték van, mi vállaljuk:

- A sérülés helyének műszeres vizsgálatát, pontos meghatározását.

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült